MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Vijf nieuwe boerenlandpaden in Midden-Delfland

19 juli 2014. Midden-Delfland is bij uitstek geschikt om te wandelen. Tot voor kort waren er vier mogelijkheden om dwars door het polderlandschap te wandelen, waar je ongestoord kunt genieten van de rust, ruimte en natuur (en niet steeds de kant in moet springen voor (brom)fietsers). Met de opening van vijf nieuwe wandelingen op 6 juli 2014 is het aantal boerenlandpaden verdubbeld. Het Recreatieschap Midden-Delfland tekende voor de organisatie van deze vijf wandelingen in vijf verschillende polders, verspreid over het Midden-Delfland gebied, en over boerenland van een zevental boeren. De wandelingen zijn steeds ongeveer vijf tot tien kilometer lang, waarvan een deel door het boerenland gaat.

Voor elk van de wandelingen is een folder gemaakt met meer informatie. De folders zijn te verkrijgen bij de start van de wandelingen.

Open de Wandelpagina van Midden-Delfland.net voor een overzicht van de wandelingen en de folders. De folders zijn ook verkrijgbaar op de website van het Recreatieschap Midden-Delfland www.heerlijkbuiten.nl


 

Opening Boerenlandpaden in Midden-Delfland - 6 juli 2014

Boerenlandpaden - 6 juli 2014

Boerenlandpaden - 6 juli 2014

19 juli 2014