MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Leuke dingen te koop op het 30e Boelhuis

27 mei 2014. Op Hemelvaartsdag donderdag 29 mei houdt De Lions Club Maasland alweer voor de 30e keer het Boelhuis op het Pynasplein in Maasland. Allerlei leuke kavels ofwel ingebrachte spullen, worden verkocht ten bate van het goede doel. Eén van de aardigste dingen is een set eetstokjes van ivoor in originele verpakking. Daarnaast zijn er tal van hebbedingen, zoals oude tuingieters, Gouds plateel aardewerk en heel veel sieraden in allerlei soorten en maten, goud, zilver en bijouterie.  

30ste boelhuis Maasland - 29 mei 2014

Dit jaar gaat de opbrengst naar twee goede doelen. Het eerste goede doel is aangedragen door het Lentiz College MBO Greenport. De leerlingen van deze opleiding helpen met het aanleggen van een groente- en fruittuin bij een opvangtehuis in Polen voor kinderen en volwassenen met een geestelijke beperking. Concreet willen ze in die therapietuin een tunnelkas laten bouwen.

Het tweede doel is aangedragen door Pieter van Foreest, Careyn en de Stichting Welzijn Midden Delfland. Deze zorginstellingen willen in september dit jaar drie informatieavonden met een theatervoorstelling aanbieden rond het thema dementie en Alzheimer. Doel van deze bijeenkomsten, die plaatsvinden in Maasland, Den Hoorn en Schipluiden, is om een breed publiek op een ontspannen manier bekend te maken met dementie en Alzheimer.
Het ene goede doel is iets verder van huis, het andere voor velen zeer dichtbij. 

Beide goede doelen hebben geld nodig om hun nobele streven te verwezenlijken. De Lions Club Maasland wil hen de middelen verschaffen met de opbrengst van het Boelhuis.  

Op de dag van Boelhuis op het Pynasplein in Maasland, zijn de  kavels te bezichtigen van 11.00 – 12.00 uur. Daarna start de veiling die duurt totdat alles verkocht is. Voor alle bezoekers en vooral voor de goede doelen, hopen de Lions op een mooie dag en een goede opbrengst.

Bron: Persbericht Lionsclub 16 mei 2014.

30e keer Boelhuis van De Lions Club Maasland
Hemelvaartsdag donderdag 29 mei - Inbreng gevraagd!

Hemelvaartsdag donderdag 29 mei is het weer zover. Dan houdt de Lions Club Maasland voor de 30e keer het Boelhuis. Dit jaar voor de vijfde keer op het Pynasplein. Elk jaar organiseren de Lions het gezellige Boelhuis. Een echt dorpsgebeuren. De opbrengst gaat naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor 2 doelen.

Veilingmeester Jan kroes zal weer zijn uiterste best doen voor een zo hoog mogelijke opbrengst van ingebrachte goederen ofwel kavels. De kosten die verkopers moeten afdragen, gaan naar het goede doel. Wie mooie kavels wil verkopen of ze zelfs wil schenken, is welkom via Jan Kroes 06 12 69 92 65.

Het eerste goede doel is aangedragen door het Lentiz College MBO Greenport. De leerlingen van deze opleiding helpen met het aanleggen van een groente- en fruittuin bij een opvangtehuis in Polen voor kinderen en volwassenen met een geestelijke beperking. Concreet willen ze in die therapietuin een tunnelkas laten bouwen.

Boelhuis Hemelvaartsdag 29 mei 2014 in Maasland/Midden-Delfland

Het tweede doel is aangedragen door Pieter van Foreest, Careyn en de Stichting Welzijn Midden-Delfland. Deze zorginstellingen willen in september dit jaar drie informatieavonden met een theatervoorstelling aanbieden rond het thema dementie en Alzheimer. Doel van deze bijeenkomsten, die plaatsvinden in Maasland, Den Hoorn en Schipluiden, is om een breed publiek op een ontspannen manier bekend te maken met dementie en Alzheimer.
Het ene goede doel is iets verder van huis, het andere voor velen zeer dichtbij.

Beide goede doelen hebben geld nodig om hun nobele streven te verwezenlijken. De Lions Club Maasland wil hen de middelen verschaffen met de opbrengst van het Boelhuis.

Op de dag van Boelhuis op het Pynasplein in Maasland, zijn de kavels te bezichtigen van 11.00 – 12.00 uur. Daarna start de veiling die duurt totdat alles verkocht is. Voor alle bezoekers en vooral voor de goede doelen, hopen de Lions op een mooie dag en een goede opbrengst.

Bron: Persbericht Lionsclub 25 april 2014.

27 mei 2014